Rahsia Mudah Hamil 

Rahsia Mudah Hamil dengan Set kesuburan Shaklee sudah ramai yang berjaya, Alhamdulillah. Set kesuburan Shaklee membantu anda yang bermasalah dalam kesuburan , Samaada haid yang tidak teratur , masalah kesuburan kerana berat badan berlebihan atau kurang , Masalah kesuburan kerana cyst , Masalah kesuburan kerana terlebihnya kolestrol atau Masalah kesuburan yang normal. Saya amat cadangkan supaya mencuba set kesuburan dari shaklee kerana ia semulajadi , selamat dan dengan Izin Allah mungkin ia serasi dengan anda dan membuahkan hasil. segalaNya kita berusaha, Usah Putus asa.

 Kenapa istimewanya Dengan Set Kesuburan shaklee ? 
 • Set ini memperbaiki kebolehan seksual lelaki. Juga meningkatkan nafsu seks.
 • Menyeimbangkan hormon bagi wanita.
 • Memberi kesihatan kepada sistem reproduktif. Ini sangat penting untuk pembentukan janin ketika hamil.
 • Meningkatkan kiraan sperma.
 • Memanjangkan hayat sperma apabila dilepaskan.
 • Tingkatkan motiliti sperma dan halang sperma dari bergumpal.
 • Tambahkan hormon estrogen bagi isteri dan testosterone bagi suami.
 • Kehidupan di atas katil lebih hangat dan mesra.
Apakata Pakar ?


Apa yang Pakar Dr hamid Arshat ini sarankan, vitamin lengkap dalam set kesuburan shaklee.


 • Vita Lea
Penting bagi membekalkan dan menyeimbangkan keperluan nutrisi dalam dalam. Oleh kerana gaya hidup yang sibuk, pemakanan yang tak sihat. Semua ini sebab kita hilang atau tak langsung menikmati nutrisi penting sehari-hari. Jika badan dilengkapi dengan semua vitamin dan mineral. Pastinya badan akan lebih cekap berfungsi.
 • B Complex
Bagi suami, B Complex penting untuk menjana tenaga. Paling penting B Complex bersifat anti stress. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa ‘bersama’. Bagi isteri pula, amat penting mengambil B Complex untuk merancang kehamilan. Kandungan asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi (pembentukan tulang belakang yang tak sempurna). 
 • Vita C
Memilili tinggi kandungan anti oksidan yang tinggi untuk hapuskan radikal bebas di dalam badan. Bertindak menghalang sperma dari bergumpal. Juga menjadikan salur darah lembut, mengembang dan bantu mengalirkan lebih banyak darah. Ini bagi bagi lelaki yang mengalami masalah mati pucuk.
 • Alfalfa
Ini paling penting untuk isteri/wanita. Bertindak seperti kacip fatimah. Juga merawat masalah-masalah ‘Miss V’ (organ reproduktif wanita) seperti keputihan, kegatalan dan sebagainya.
 • Vita E
Bagi meningkatkan kualiti sperma. Vita E sangat membantu. Menambah kiraan atau bilangan sperma. Juga tingkat kebolehan reproduktif bagi suami. Ia juga membantu melahirkan rasa ‘bersemangat’ untuk bersama pasangan masing-masing.
 • GLA Complex
Penting untuk isteri bagi menghasilkan ‘cecair kesuburan’. Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari. Selain itu, GLA berfungsi memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan. Juga membantu mengecutkan cyst jika ada.
 • Zinc Complex

Ini khas untuk suami. Mempertingkatkan kualiti sperma. Juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma. Bertindak meransang perbentukan hormon testosterone juga menambah jumlah bilangan sperma.
 • ESP
ESP boleh menguatkan rahim wanita , selain itu berfungsi mengantikan sel-sel rosak kepada sel -sel sihat . boleh menurunkan berat badan pada yang bermasalah dalam berat.

Apakata meraka yang telah mencuba :- 

20130912-161458.jpg

Alhamdulillah, Anda juga boleh merasai kegembiraan seperti mereka, Usah putus asa , Jom kita cuba sedaya upaya, rezeki Itu milik anda mungkin lambat atau segera segalanya dengna Keizininan Allah. Semoga Rumahtangga kita makin berseri dan gembira dengan kehadiran Cahaya Mata. Jangan Pernah berhenti mengharap.  Banyakkan juga dalam bersedekah dengan ikhlas .
dan 
Usah tangguh lagi, bertindak sekarang. Mana tahu usaha dengan Shaklee akan membuahkan hasil.  Hubungi saya sekarang untuk dapatkan yang terbaik :-
1) Set Primeum  ( Vitalea, Bcomplex, Vita E, Vita C, Zink Complex, ESP, GLA, Alfalfa) 
1) Set Extra ( Vita E, Zink Complex, GLA/ ESP , GLA/Alfalfa , GLA /Bcomplex ) 


1) Set Asas ( Zink , GLA ) 

Atau 

CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsuktasi sepanjang masa

hubungi saya dapatkan yang terbaik 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *