Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . Anda sedang mencari Pengedar youth skincare shaklee ? In  Shaa Allah saya adalah pengedar youth skincare yang anda tercari-cari untuk membantu. Saya Noraizah Mohd Pengedar youth Shaklee di kawasan COD Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Pekan Bangi, Bangi Lama, Bangi Avenue , Rinching Hilir , Nilai 3 , Nilai dan juga kawasan sekitar saya boleh membuat penghantaran terus kepada anda. Yang berjauhan usah risau, saya boleh pos ke seluruh malaysia secepat mungkin.

boleh hubungi saya terus di 017 3053031 atau terus sahaja klik link ini http://InginSihat.wasap.my

Saya juga akan memberikan pakej ekslusif lengkap konsultasi cara penggunaan youth shaklee yang betul untuk memiliki kesan yang sempurna.

Apa bezanya YOUTH Skincare Shaklee berbanding skincare lain di pasaran ?

Youth Shaklee sangat berkesan dan telah dibuktikan dengan kajian klinikal. Ujian klinikal ini dicipta oleh world-class skin expert dengan gunakan skin age index, iaitu mengkaji kemungkinan kehadiaran tanda penuaan melalui data klinikal. Skin age index ini boleh mengukur sehingga kedalaman dan berapa panjang kedut-kedut dimuka kita. waaa details sungguh kan.

Di antara tanda penuaan di kaji ialah :-

 1. Saiz pori-pori di wajah
 2. Tona kulit wajah kita
 3. Garis halus dan juga kedutan di wajah
 4. Tesktur kulit wajah
 5. Berapa kelembutan kulit wajah
 6. Pigmentasi
 7. Kekenduran di kulit wajah kita
 8. seri pada kulit kita

MENAKJUBKAN! keputusan menunjukkan 100% wanita yang membuat kajian ini, kulit wajah menjadi lebih muda berbanding sebelum ini.

Testimoni pengguna Youth skincare :-

TELAH TERBUKTI BERKESAN !! jadi jangan tunggu lama untuk mendapatkan youth skincare shaklee ini hubungi saya segera untuk kelihatan lebih muda , cantik berseri dari sekarang.

hubungi saya di :-

Klik button Whatsap di bawah ini untuk terus whatsap saya atau seperti no tertera di bawah  🙂

Aktiviti Kumpulan kami membuat youth party , memang best sangat :-

 

 

1 comment
 • Intan
  August 9, 2018 at 11:51 pm

  Bestnyaaa….

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *