Saya dulu setiap hampir setiap bulan diserang gastrik, keadaan teruk sehingga setiap tahun banyak kali masuk keluar wad. Gastrik saya semakin teruk sehingga perlu masukkan kamera untuk scan dari dalaman. Ya Allah , Allah sahaja tahu macam mana sakitnya saya. Gastrik ni bukan boleh bawa bincang kalau dah datang sakit dia, sakit sampai hampir pitam . Tapi Alhamdulillah saya jumpa penawar gastrik . Sekarang dah jarang dan memang susah dah gastrik nak datang serang . jadi aizah nak kongsikan apa yang aizah makan sehingga gastrik dah tak de ni .

Ini pula , aizah kongsikan hampir sama keadaannya , dan kini dia juga kembali ceria tanpa diserang gastrik dah .

TESTIMONI 30 : SHARON JANE
.

[MASALAH GASTRIK DAPAT DIATASI SELEPAS AMALKAN ESP SHAKLEE]
.

Hai semua. Nama saya Sharon Jane. Berasal dari Bintulu, Sarawak. Saya merupakan suri rumah sepenuh masa.
.

Sejak beberapa tahun yang lalu saya sering mengalami sakit gastrik yang teramat sangat. Setiap kali gastrik datang menyerang saya terpaksa dikejarkan ke hospital atau klinik bagi mendapatkan suntikan bagi mengurangkan sakit gastrik berkenaan.
.

Sehinggalah saya melahirkan anak pertama pada tahun 2011 sakit gastrik masih menyerang setiap kali saya makan makanan pedas atau masam.
.

Saya masih ingat lagi masa tahun 2015 saya kena serangan gastrik yang teruk sehingga kena tahan di wad kecemasan Hospital Bintulu. Saya mengalamai sesak nafas dan sakit dada. Hanya Tuhan saja tahu bagaimana rasa sakit masa itu.
.

Saya mengetahui tentang ESP Shaklee melalui laman satu blog bahawa ESP dapat membantu untuk diet. Memandangkan saya mengalami masalah berat badan berlebihan maka saya cuba ikhtiar dengan ESP.
.

Setelah mengamalkan ESP saya perasan perubahan pada selera makan. Malah sejak amalkan ESP sakit gastrik saya tidak menyerang lagi. Saya sudah boleh makan buah kegemaran saya iaitu limau dan lemon tanpa kena serangan gastrik.
.

Malah ayah saya yang juga mengalami sakit gastrik teruk pun saya perkenalkan dengan ESP. Sekarang ayah juga semakin kurang diserang gastrik dan sentiasa amalkan ESP.
.

Harapan saya agar ayah turut pulih dari sakit gastrik sepenuhnya seperti saya.
.

Terima kasih ESP.

Terima kasih Shaklee.

Jadi kepada anda yang ada masalah gastrik, aizah sangat sangat cadangkan ambil set gastrik ni , kerana ia sangat membantu .

hubungi aizah di :-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *