Anda sedang cari cara untuk ilangkan parut jerawat berlubang ? Artikel saya ini paling tepat untuk anda baca dan membuat tindakan seterusnya.
saya ada cara yang sangat sesuai untuk semua jenis kulit muka dan juga sangat berkesan untuk hilangkan parut berlubang ini .

Cara ini betul-betulbereksan , jom aizah kongsikan pula di antara yang sudah berjaya hilangkan parut degil di muka :-


SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3
TESTIMONI 36: FARAH WAHIDA
[MASALAH KULIT MUKA YANG BERJERAWAT SELESAI DENGAN SET CANTIK SHAKLEE]
.
Assalammualaikum. Nama Saya Farah Wahida. Berumur 23 tahun. Saya berasal dari Maran, Terengganu. Tapi menetap di Kemaman, Terengganu.
.
Masalah saya sebelum dipertemukan dengan Shaklee adalah masalah muka berjerawat, berminyak dan berparut yang sangat teruk. Saya ada masalah ini sejak darjah 6. Saya banyak pakai produk untuk rawat kulit muka saya, tapi semua tak menjadi dan ia makin teruk. Sehingga saya rasa sangat tertekan dan tak mahu merawat lagi.
.
Saya dipertemukan dengan Shaklee oleh upline saya pada Disember 2016 ketika saya berumur 21 tahun. Dimana beliau beri cadangan kepada saya untuk menggunakan produk ini iaitu GLA Complex, ESP , Vitamin C dan Nutriwhite untuk menstabilkan hormon dan membaiki sel kulit muka saya.
.
Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T dalam masa 4 bulan saya dapat perubahan yang ketara.
.
Kulit tak berminyak, jerawat tak naik dah. Parut dah berkurang. Syukur sangat. Kesan yang sangat-sangat saya tak jangka.
.
Terima kasih saya ucapkan kepada upline saya dan Team shaklee yang banyak membantu saya. Shaklee Produk No.1 dalam hidup saya.

Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang senyum

jadi aizah teramat cadangkan pada anda ambil set hilangkan parut ini . sebab bonus pada anda kulit cantik , badan sihat , cergas . yang penting anda akan nampak cantik berseri , kulit halus dan juga gebu ..

oleh itu, hubungi aizah untuk dapatkan set kecantikan anda ini di :-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *