Assalamualaikum dan salam sejahtera
Jutaan terima kasih kerana memilih saya , Saya Siti Aminah adalah pengedar shaklee yang terlatih di kawasan pengedar bandar Seri Putra Bangi,Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee boleh terus hubungi saya di talian 0 12-368 4007

Untuk kawasan bandar Seri Putra, Bukit mahkota,Bangi , Nilai dan Kawasan sekitar In Shaa Allah saya boleh buat penghantaran terus. Manakala untuk diluar kawasan saya akan poskan secepat mungkin.

Kesan Shaklee Kepada Saya
Alhamdulillah saya bermula dengan mengambil Vitamin C Shaklee, sejak saya amalkan vitamin c shaklee , saya jarang demam , jarang selsema dan batuk . Kulit saya juga semakin sihat , tidak kering dan juga makin lembut. Saya bersyukur kenal shaklee kesihatan saya semakin baik . Jadi saya Ingin kongsikan pula kepada semua supaya anda juga merasai kesan yang baik dalam kesihatan.

Kenapa Anda Mesti Beli Produk Shaklee Daripada Saya

  1. keistimewaan anda sebagai pelangan kami, kami akan berikan konsultasi mengikut keperluan kesihatan anda
  2. Kami akan berikan cara pengambilan produk yang betul supaya ia berkesan bila anda amalkannya seperti mana cadangan oleh pakar nutrisi kami.
  3. Jika anda ingin membuat bisnes bersama kami, kami akan ajar anda cara-cara trending untuk dapatkan sale dan kami akan masukkan ke kumpulan bisnes kami yang aktif.

Anda juga boleh memulakan bisnes bersama Saya

Hubungi saya , untuk dapatkan produk shaklee ataupun memulakan bisnes anda hanya dengan klik button wasap di bawah ini

This image has an empty alt attribute; its file name is whatsap-1.png

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *