Assalamualaikum dan salam sejahtera
Jutaan terima kasih kerana memilih saya , Saya Yushana adalah pengedar shaklee yang terlatih di kawasan Kuala Terengganu,Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee boleh terus hubungi saya di talian
014-2996481

Untuk kawasan permint jaya Chendering, kuala terengganu dan Kawasan sekitar In Shaa Allah saya boleh buat penghantaran terus. Manakala untuk diluar kawasan saya akan poskan secepat mungkin

Kesan Shaklee Kepada Saya
Alhamdulillah saya bermula dengan mengambil Vitamin C Shaklee . Kulit muka saya dah tak gatal macam dulu, kulit saya juga terasa lembap. Paling best sangat jerawat dah jarang naik . Kemudian saya ambil Esp shaklee pula . sewaktu berpuasa badan sentiasa rasa bertenaga walaupun saya sibuk mengurus anak-anak kecik.Kulit saya juga semakin cantik. Memang sangat puas hati.

Kenapa Anda Mesti Beli Produk Shaklee Daripada Saya

  1. keistimewaan anda sebagai pelangan kami, kami akan berikan konsultasi mengikut keperluan kesihatan anda
  2. Kami akan berikan cara pengambilan produk yang betul supaya ia berkesan bila anda amalkannya seperti mana cadangan oleh pakar nutrisi kami.
  3. Jika anda ingin membuat bisnes bersama kami, kami akan ajar anda cara-cara trending untuk dapatkan sale dan kami akan masukkan ke kumpulan bisnes kami yang aktif.

Anda juga boleh memulakan bisnes bersama Saya

Hubungi saya , untuk dapatkan produk shaklee ataupun memulakan bisnes anda hanya dengan klik button wasap di bawah ini

This image has an empty alt attribute; its file name is whatsap-1.png

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *