Ramai yang hadapi masalah Bell`s palsy secara tiba-tiba tanpa ada tanda-tanda besar akan alami masalah bell `s palsy . Bells palsy juga menyerang individu tidak kira peringkat umur , malah ada yang remaja juga alami bell palsy.

Jadi aizah nak kongsikan cara pesakit bell palsy ini ikhtiar sehingga bell palsy sudah baik . jom saksikan


SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-7
TESTIMONI 22 : SITI RAUDAH MOHAMAD
BELL’S PALSY DAN VIVIX
.
Ini kisah tentang suami saya tentang Bell’s Palsy. Suatu pagi, lama dia bersiap untuk ke tempat kerja. Tiba-tiba dia menghampiri saya dan bertanya soalan “apa yang pelik di mukanya?”
.
Saya melihat mukanya dengan teliti dengan muka pelik. Dia cuba senyum, mukanya nampak pelik. Dia berkumur-kumur udengan air, namun air meleleh dari mulut sebelah kanan.
.
Rupanya agak pelik di sebelah kanan. Memang tiada pergerakan di sebelah kanan wajahnya. Seolah-olah saraf muka sebelah kanannya mati.
.
Dia terus mencari maklumat di laman sesawang. Hanya selepas itu kami tahu tentang Bell’s Palsy.
.
Bell’s Palsy??
Ya. Kami rasa memang Bell’s Palsy. Memutuskan untuk terus ke klinik. Doktor mengesahkan Bell’s Palsy. Doktor memberikan ubat berkaitan dengan saraf.
.
Tidak membuang masa, terus mencari maklumat tentang rawatan dan cara pemulihan. Dia membuat senaman muka dengan memakan gula getah.
Selang beberapa hari, dia memberitahu untuk mencuba Vivix hasil carian di laman sesawang. Info banyak mengatakan Vivix sangat baik untuk pemulihan strok.
.
Kami menghubungi seorang rakan yang merupakan seorang SID. Menyatakan hasrat tentang Vivix, kami grab Twin Vivix. Walaupun harga agak mahal, tetapi keutamaan kami adalah berusaha.
Dia mengambil 1 sudu Vivix setiap hari. Namun di campurkan dengan air. Semakin hari nampak perubahan di wajahnya selain meneruskan senaman muka.
.
Selepas sebulan menghabiskan sebotol Vivix, keadaan wajah suami saya kembali sembuh. Pergerakan wajah di sebelah kanan sudah kembali normal.
Dia sudah boleh berkumur dan minum air seperti biasa. Walaupun sudah sembuh, dia masih menghabiskan botol Vivix kedua.
.
Alhamdulillah Allah izinkan sembuh dari Bell’s Palsy dengan sebotol Vivix.
Terim Kasih Shaklee
Terima Kasih Supermom Shaklee Story
Siti Raudah Mohamad
SID 1264498

In shaa Allah kita ikhtiar untuk atasi masalah bell palsy ini dengan selamat seperti testimoni di atas . boleh hubungi aizah untuk keterangan lanjut . aizah sedia membantu .
boleh hubungi seperti number di bawah atau scan barcode logo whatsap di bawah :-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *