TESTIMONI 31 : AIZAH AZLEM
Masalah Tulang Belakang Dan Tisu Dalaman Rosak Akhirnya Pulih

In adalah Shaklee effect saya sendiri apabila saya konsisten mengambil shaklee . Alhamdulillah . jom baca

PADA 28/4/2012 , saya mengalami kemalangan jalan raya selepas tol gombak menghala ke pantai timur. Ketika itu, saya sedang mengandung 5 minggu. Ya Allah kalut sangat masa itu, hanya Allah yang tahu. Saya tercampak keluar dari kereta melalui tingkap tepi. Allahuakbar. Bersyukur Kami selamat. Masih ingat lagi kekalutan ambulans, di hospital nurse dan doktor berlari dan cakap dia hamil cepat check. Sebak masih terasa sepert baru semalam terjadi.

Bermula episod ini, saya mula alami masalah tulang belakang, luka dalaman bahagian belakang dan tisu-tisu dalam rosak. Saya terpaksa buat fisio sehingga bersalin.Sejak itu juga saya tak mampu tidur baring, bertahun saya tidur mengiring kerana kesakitan belakang. Alhamdulillah dapat juga saya bersalin normal tanpa komplikasi.

Alhamdulillah tahun 2014 saya mula mengenali shaklee. Saya ambil Vivix, ESP, ostematrix dan omega secara konsisten. Perubahan mula dirasai. Tidur dah mula boleh baring.. ya Allah menangis saya. Allah kembalikan nikmat tidur baring kepada saya..Sakit-sakit mulai berkurangan dan sekarang dah jarang sangat saya rasa sakit tulang belakang seperti dulu. Syukur alhamdulillah sangat-sangat.

Imej mungkin mengandungi: 3 orang, teks yang berkata 'Supermom SHALEE Story SHA MUSIM KE-7 "Allah kembalikan nikmat tidur baring kepada saya" Aizah Azlem MY SHAKLEE STORY'

Sehingga sekarang saya masih amalkan vitamin shaklee untuk kesihatan luaran dan dalaman saya. Anak saya juga sudah berusia 8 tahun kini. Anak saya juga konsisten ambil omega guard, minyak ikan Shaklee.

terima kasih Shaklee.
terima kasih Supermom Shaklee Story.
terima kasih ya Allah.

saya sangat syorkan anda ikhtiarlah seperti saya ambil supplement ini untuk atasi masalah sakit belakang atau sakit urat sendi . In Shaa Allah .
hubungi saya untuk dapatkan supplement ini di :-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *