Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . Anda sedang mencari Pengedar Vivix shaklee ? In  Shaa Allah saya adalah pengedar vivix yang anda tercari-cari untuk membantu. Saya Noraizah Mohd Pengedar Vivix Shaklee yang sudah berpengalaman selama lebih 5 tahun. Jika anda berada di kawasan Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Pekan Bangi, Bangi Lama, Bangi Avenue , Rinching Hilir , Nilai 3 , Nilai dan juga kawasan sekitar saya boleh membuat penghantaran terus kepada anda. Yang berjauhan usah risau, saya boleh pos ke seluruh malaysia secepat mungkin.

Saya juga akan memberikan pakej ekslusif lengkap konsultasi cara pengambilan vivix yang betul mengikut masalah yang di alami oleh anda.

Saya bukan sahaja pengedar vivix tetapi saya juga adalah pengguna setia vivix . begitu juga dengan suami dan ayah saya.

Saya mengambil vivix untuk masalah sakit tulang belakang akibat kemalangan jalan raya pada 2012, Alhamdulillah sakit tulang belakang saya mula berkurangan. Kandungan vivix yang tinggi antioksidan ini sangat bagus untuk masalah saraf dan sendi kita. Memang saya akui ramai sangat yang ambil vivix untuk ikhtiar saraf dan sendi selain untuk masalah kesihatan yang lain.Suami saya pula ambil untuk masalah ekzema manakala ayah saya pula ambil untuk masalah parkinson dan kencing manis.

Bahan yang di gunakan juga adalah semula jadi dan halal untuk kita gunakan iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, Elderberry dan juga japanese knotweed. Bahan-bahan ini mempunyai kelebihan yang sangat menakjubkan.

Pelbagai cerita kesan yang baik dengan mengambil vivix shaklee sebagai ikhtiar untuk pelbagai masalah kesihatan. Vivix ini bukanlah ubat tetapi dia adalah supplement yang tinggi antioksidan yang sangat bagus membantu sehingga ke peringkat sel dan dna kita. vivix ini sesuai untuk remaja , dewasa dan juga warga emas.

Jadi saya amat mencadangkan pengambilan vivix ini untuk ikhtiar pelbagai masalah kesihatan dan juga untuk kecantikan .

Kepada anda yang berada di kawasan Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Pekan Bangi, Bangi Lama, Bangi Avenue , Rinching Hilir , Nilai 3 , Nilai dan juga kawasan sekitarnya. In Shaa Allah boleh COD kepada anda .

kepada yang berada jauh dari kawasan saya, usah khuatir , saya boleh poskan keseluruh malaysia secepat mungkin .

Saya akan berikan pakej konsultasi cara pengambilan yang betul mengikut masalah yang di alami oleh anda .

hubungi saya di :-

Klik button Whatsap di bawah ini untuk terus whatsap saya atau seperti no tertera di bawah  🙂

 

1 comment
  • Farhana
    October 21, 2018 at 1:12 pm

    Terbaik! The best

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *