Assalamualaikum dan salam sejahtera
Jutaan terima kasih kerana memilih saya , Saya Rohani Bt Muda adalah pengedar shaklee yang terlatih di kawasan pengedar shaklee kuala Berang terengganu. Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee boleh terus hubungi saya di talian 019-9146896. Untuk kawasan di sekitar pengedar shaklee kuala berang dan Kawasan sekitar In Shaa Allah saya boleh buat penghantaran terus. Manakala untuk diluar kawasan saya akan poskan secepat maungkin. kami bersedia membantu anda dengan sebaik mungkin . Kami juga akan berikan pakej konsultasi bersama pembelian kepada pelangan kami.

Pada permulaannya, saya mengenali shaklee dengan menggunakan Vitamin c shaklee untuk masalah kuatkan sistem imun badan saya. Alhamdulillah saya sangat puas hati dan sangat berkesan untuk saya rasa segar dan demam juga tidak kerap seperti selalu . Saya sangat yakin dengan produk shaklee ini oleh itu saya nak kongsikan pula kebaikan shaklee ini pada semua.

Jadi saya memang mencadangkan anda semua mulalah konsisten mengambil shaklee demi kesihatan kita.

Dan jika anda berminat untuk memulakan bisnes shaklee, boleh juga hubungi saya terus untuk saya bimbing anda sebagai pengedar shaklee yang terlatih. Dalam kumpulan kami sangat aktif membantu sesiapa sahaja dalam kumpulan kami untuk sama-sama berjaya. Kami selalu mengadakan kelas dalam talian seperti whatsap , telegram dan juga fb . Malah kami juga aktif membuatkan kelas offline.

Bagaimana ingin membeli produk shaklee atau nak mulakan bisnes ini ? sangat mudah ,anda boleh terus mesej saya 019-9146896. .

ANDA BOLEH JADI AHLI SHAKLEE DENGAN SANGAT MUDAH.

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM35. Dan anda akan dibekalkan Business Tools, Starter Kits, Catalogs secara digital.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi rohani untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE. di talian
019-9146896 . .

Jadi hubungilah saya untuk dapatkan produk shaklee di kawasan Kuala Terengganu dan sekitar . Begitu juga untuk shaklee seluruh malaysia . Jika anda ingin nak tambah income juga , hubungilah saya .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *