SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-7TESTIMONI 19: ZUHAMAH BADARUL.SAKIT BATU KARANG KINI DISAHKAN DOKTOR SUDAH TIADA LAGI

Saya Muhamad Zuhamah usia 33, seorang pekerja swasta dan kini Alhamdulillah mempunyai kesihatan yang baik sejak mengamalkan nutrsi sihat dari Shaklee .Sebelum ini saya pernah mengalami masalah sakit dibahagian pinggang dan abdomen. Sampai nak jalan pun terpaksa membongkokkan badan menahan kesakitan. Itu lah kali pertama saya disrssakit dalam hidup saya.

Terus mendapatkan rawatan di hospital dan di sahkan ada masalah batu karang.Setelah beberapa kali rawatan dan rawatan susulan di hospital Sakit yang dialami tiada dan lebih menyeronokkan doktor kata tidak perlu meneruskan rawatan. .Apa yang saya amalkan ?

Mari saya kongsikan

Selepas disahkan mengalami masalah batu karang saya yang sebelum ini hanya mengamalkan Vita C sahaja, menambah pengambilan vitamin seperti Vivix, Zinc Plus, dan Omega Guard tujuan ikhtiar untuk membantu mengatasi masalah batu karang. Terus mengamalkan sehingga rawatan terakhir doktor sahkan tiada masalah batu karang dan tidak perlu rawatan lagi..Alhamdulillah sehingga kini saya kekal cergas dan sentiasa mengamalkan pemakanan sihat serta aktiviti sihat..Terima kasih ShakleeTerima kasih Supermom Shaklee Story#SupermomShakleeStory#HT3S9

Imej mungkin mengandungi: 1 orang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *