Assalamualaikum dan salam ukhwah . In Shaa Allah tak lama lagi, kita akan menjalani ibadah puasa yang di nanti nantikan oleh semua umat islam diseluruh dunia. Saya percaya jika anda jumpa dan baca artikel saya ini, sudah pasti anda sedang mencari solusi untuk membantu anda berpuasa dengan bertenaga tanpa ada sebarang masalah kesihatan. In Shaa Allah kita ikhtiar . Untuk pengetahun juga Semasa berpuasa , ramai yang mengalami masalah tidak tahan lapar ketika berpuasa, samada ada masalah gastrik ketika berpuasa, masalah diabetis ketika berpuasa apabila berpuasa ia boleh jadi mengigil dan tidak bermaya, ibu hamil yang ingin berpuasa, ibu menyusu berpuasa dan ada juga kerana faktor kesihatan yang lain menyebabkan ibadah puasa terganggu. Jadi aizah ingin memperkenalkan pada anda semua set berpuasa shaklee yang sangat membantu kita rasa bertenaga, kenyang lebih lama dan rasa cergas ketika berpuasa. Pengalaman aizah dan seisi keluarga mengambil set berpuasa ini sangat-sangat membantu. Jadi aizah rasa wajib aizah share pula pada yang lain supaya ia juga membantu mempermudahkan dan melancarkan ibadah puasa kita semua .

PENGALAMAN KELUARGA SAYA SENDIRI MENGGUNAKANNYA

Pengalaman keluarga saya sendiri menggunakan set berpuasa shaklee ini memang best dan sebabkan itu saya teruja untuk berkongsi cerita supaya jika ada yang sedang alami masalah yang sama dapat atasi masalah tidak tahan berpuasa sepanjang hari .

  1. Pengalaman saya sendiri yang ambil set berpuasa ketika menyusu dan saya juga ada masalah gastrik . Alhamdulillah saya rasa bertenaga dan kurang rasa lapar . susu juga tidak drop terlalu cepat tika berpuasa , kerana ESP juga salah satu supplement yang bantu susu badan bertambah. setiap hari semasa sahur memang saya wajibkan ambil esp untuk berpuasa dan juga untuk banyakkan susu badan saya .
  2. Pengalaman saya hadiahkan set berpuasa pada nenek suami saya pada usia 83 tahun, nenek suami memang dalam jagaan saya . saya berikan nenek ambil set berpuasa shaklee di tambah dengan ostenutrix . Syukur Alhamdulillah dengan keizinan Allah nenek kuat berpuasa di bulan ramadan tanpa ada tinggal walaupun sehari . Nenek juga mampu membuat solat terawih setiap malam , kadangkala nenek bangun pula untuk tahajud. Syukur Sangat nenek kuat dan tahan lapar . Setiap kali puasa mesti nenek cari air oren shaklee tu , sebab nenek kata dapat bertahan ketika nenek berpuasa . saya rasa gembira sangat dan sebak pun ada apabila dapat bantu nenek .
  3. Pengalaman saya hadiahkan pada ayah saya yang ada masalah diabetis yang tinggi. Ayah saya memang ada masalah diabetis yang tinggi sehingga perlu inject insulin setiap hari . Jadi jika berpuasa ayah saya akan rasa tidak bermaya . kadangkala sampai mengeletar badan dan pening kepala mungkin juga di serang gastrik . Sejak saya perkenalkan set berpuasa pada ayah , Syukur Alhamdulillah dengan keizinan Allah . ayah saya mampu berpuasa penuh . Ya Allah tak tahu nak gambarkan macam mana perasaan saya bila ayah saya cakap ” Jah ayah kuat dah puasa ni, bila minum air yang mu bagi tu , terima kasih” Ya Allah menitis air mata saya waktu itu . setiap kali bulan ramadan ayah dah pesan pada saya siap-siap untuk hantar set berpuasa pada ayah .
  4. Pengalaman ibu mertua terlalu penat bekerja ketika berpuasa , “ibu mertua saya ada bercerita , mak tak larat sangat puasa ini, kadang balik kerja pukul 5 petang , lembik mak zah …. ” . sejak dari itu aizah bekalkan pula set berpuasa pada ibu mertua di kampung , ada penambahan vitalea juga pada ibu mertua . Alhamdulillah ibu mertua suka sangat . dan mak cerita lagi “zah , Alhamdulillah zah kuat mak kerja sambil puasa, sampai kawan tempat kerja mak tanya , mak idah makan apa ni ? cergas je nampak? . kadang tengahri masa rehat kawan mak tidur sebab tak larat , tapi mak ok je je zah . tu kawan mak tanya ” …. Alhamdulillah rasa lega dan gembira bila mak mertua kongsi cerita .

Nah , best kan set berpuasa shaklee ini , sebab tulah ia laris .
Untuk pertanyaan cepat, boleh terus whatsap saya di 0173053031 atau klik di no fon saya.

JOM AIZAH KENALKAN YANG MANA SATU PALING LARIS UNTUK BERPUASA NI .

Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) Non-GMO

Ia lebih di kenali dengan nama ESP . ESP ini adalah sumber protien NON-GMO yang lengkap dan selamat di ambil . ESP ini membekalkan 9 asid amino kepada kita . ESP shaklee ini juga di sukai ramai kerana ia mempunyai Indeks Glisemik rendah (GI) .
ESP sangat membantu ketika berpuasa , bila kita ambil ESP ini semasa bersahur , kita akan rasa lebih bertenega sepanjang berpuasa nanti . sebab tu orang yang ada masalah gastrik , tidak tahan lapar memang wajib ambil esp ini sebagai minuman tambahan ketika berpuasa . ESP Shaklee bagus untuk kita rasa kenyang lebih lama ketika berpuasa . Jadi memang sangat sesuailah untuk kita ambil supaya puasa kita berjalan lancar tanpa gangguan masalah kesihatan . In Shaa Allah .

Cinch Shake Shaklee

Cinch Shake Shaklee ini , terkenal di kalangan orang yang ingin turunkan berat badan sebab dia bantu rasa kenyang lebih lama , bantu rasa kurangkan lapar . Jadi sesuai sangatlah untuk kita yang tidak tahan lapar ketika berpuasa . Cinch shake shaklee ini membantu kita rasa sedikit kenyang . Bila kita ambil cinch shake ini kita juga rasa bertenaga . Di gandingkan dengan ESP di atas tadi , badan kita lagilah lebih bertahan lama sepanjang berpuasa .

Performance drink shaklee

Performace drink shaklee ini memang jadi pujaan ramai ketika berpuasa . Sehingga di kenali sebagai air kuat . Kenapa di gelarkan aor kuat ? sebab performance drink shaklee ini bantu bagi tenaga extra pada kita bila minum . perfromace drink shaklee ini bantu untuk kawal keseimbnagan paras cecair di dalam badan kita supaya badan kita tidak kering/ dehidrasi. haa sebab tu kita rasa lebih kuat bila kita minum air performace drink ini . Ayah saya memang wajib ambil performance drink ini ketika berpuasa . awal-awal dah inform jangan lupa hantar air kuat .

JOM KITA TENGOK TESTIMONI / PENGALAMAN BERPUASA BERSAMA SET BERPUASA SHAKLEE

BERITA BAIK PADA ANDA , PADA BULAN INI , MARCH 2023 SET PUASA SHAKLEE ADA PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT

HARGA BIASA UNTUK ESP , CINCH SHAKE DAN PERFROMACE DRINK RM 509.50
TAPI KINI HANYA RM 260 SAHAJA
.

JADI BERBALOI SANGATKAN KITA BELI SET BERPUASA INI, KITA RASA BERTENAGA , KENYANG LEBIH LAMA . YANG PENTING KITA DAPAT BERPUASA DENGAN SELESA DAN LANCAR , MALAMNYA PULA DAPAT KITA BERTERAWIH . YA ALLAH MENSYUKURI NIKMAT INI . JADI JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN SET PUASA PROMOSI INI . MEMANG SANGAT MURAH BERBANDING HARGA HARGA ASAL RM 509.50 KINI HANYA RM 260 SAHAJA . MEMANG JIMAT HABIS . HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN SET BERPUASA INI WHATSAP DI 0173053031

Atau klik link whatsap di bawah , untuk lebih cepat hubungi saya 🙂

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #setberpuasashaklee2023 #setberpuasashaklee

WHATSAP : http://www.wasap.my/60173053031/nakbizV

WEBSITE : https://tipsibuhamil.com/

YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCyKT…

FACEBOOK : https://www.facebook.com/butiksihatcomel

TIKTOK : https://www.tiktok.com/@aizahazlem

Chat on WhatsApp with http://www.wasap.my/60173053031

Latitude and Logitude Google Maps : https://goo.gl/maps/rqwZCbncZxcb2zCn7

5 comments
  • Umie
    March 10, 2023 at 11:56 pm

    MasyaAllah best sangat bila baca pengalaman Aizah dengan set berpuasa shaklee. Memang tak rugi jika grab untuk seisi keluarga

    Reply
  • Umie
    March 10, 2023 at 11:58 pm

    best sgt ni. wajib try. teruja baca pengalaman aizah sekeluarga dgn set puasa shaklee

    Reply
    • Aizah Azlem • Post Author •
      March 17, 2023 at 4:22 pm

      Alhamdulilla hterima aksih sis umi

      Reply
  • Nila anggraini
    March 12, 2023 at 2:55 pm

    Wahhh terbaik promo bulan ini. Wajib grab ni.

    Reply
    • Aizah Azlem • Post Author •
      March 17, 2023 at 4:22 pm

      mesti grab sis . terima kasih sis

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *