Ramai Surirumah yang ingin memulakan perniagaan pada 2023 ini , tetapi masih terfikir fikir bisnes apa yang sesuai untuk di jalan dari rumah sambil membuat kerja rumah dan juga menjaga anak-anak tersayang . Maklumlah, dalam situasi kegawatan ekonomi ini , kita perlu membuat sesuatu untuk tambah pendapatan keluarga kita, betul tak ? Dengan ini boleh la kita membantu perbelanjaan sekolah anak-anak, perbelanjaan dapur dan sebagainya .

Bisnes Shaklee sangat sesuai di jalankan , saya juga seorang surirumah yang menjalan bisnes shaklee ini sejak oktober 2013 , Semasa saya mulakan bisnes shaklee ini , saya masih bekerja sebagai seorang setiausaha di syarikat oil & gas malaysia , pada 2016 saya resigned dan saya focus pada bisnes shaklee ini di rumah sambil menjaga anak-anak . Alhamdulillah saya dapat bertahan dan income bersama shaklee sentiasa ada walaupun saya seorang surirumah . BESTKAN . sambil jaga anak-anak dapat duit . Sebab apa saya bertahan sampai sekarang bersama bisnes shaklee ini ? Sebab 6 Insentif Shaklee Malaysia tawarkan ini Sangat menguntungkan kita dan berpeluang memiliki gaji seperti bekerja di office .

1 ) Program terbaru yang di lancarkan oleh shaklee ini sangat lumayan yang field incentive.
EXTRA INCOME RM 600 SEBULAN
Dengan extra RM 600 sebulan ini pula ,
Anda berpeluang Bonus Hampir RM 5000 dalam masa 3 Bulan Bagi yang baru join dan rank up supervisor ataupun kembali efektif di rank supervisor

Manakala untuk di Rank Senior supervisor pula dengan extra RM 600 ini , anda berpeluang mendapat bonus RM 6000 dalam masa 3 bulan
Syokkan kalau surirumah dapat extra income RM 5-6 ribu ini, macam kerja di office dah kita .
macam-macam benda boleh cover bila dapat extra income ni . nak bawak family bercuti pun boleh sangat dah.
jom, sertai saya untuk dapat extra income ni

2) Surirumah bergaji lumayan , haaa siapa tak nak kan setiap bulan kita ada income sendiri. Rasa kelegaan sangat . Percayalah , kita surirumah pun mampu dapat income 4 angka setiap bulan , malah ada yang dapat income 5-6 angka .

Bonus shaklee ini tanpa limit , berapa yang kita mahu , kita tetapkan sendiri . WAHHHH ..
dah boleh pasang impian tu , berapa ribu gaji sebulan awak nak ?

3) Demi keselesaan keluarga , Bonus kereta ini wajib kita fight . Ramai yang tanya , bonus kereta ni , dapat kereta ke ? ohhh tak . shaklee ni dia adil tau . dia kita beli sendiri apa kereta idaman kita , tanpa syarat kereta apa . Setiap bulan shaklee akan bank in kan cash untuk bayar kereta idaman kita tu .

Dengan bonus kereta ini , ada yang mampu beli 1-2 buah kereta tau . tapi ada juga yang da hada banyak kereta , dia guna duit bonus kereta ini untuk bayar rumah idaman . WAHHHH ….. boleh berangan lagi . apa barang idaman kita tu .

4) Pergi melancong semua kos di tanggung , siap bagi duit poket . Uihhh LUMAYAN sangat ni . Sapa nak bagi ?
haaa SHAKLEE AKAN BAGI KAT KITA .

untuk cycle 2023/24 ini , shaklee akan mengadakan trip yang memang best sungguh .
Trip naik royal carribean cruise bermula dari Singapore ke Phuket Thailand. Dan satu lagi international trip ke Japan (Osaka, Nara, Kyoto) atau boleh pilih trip Umrah bagi yang beragama Islam.
boleh la kita berangan nak pergi ke mana antara tiga tu ? ke nak pergi semua ?

5) Sangat faham bila surirumah je , kerja dia sampai malam tanpa henti, supermom betul kita ni kan . heheh.
Bila kita buat bisnes shaklee ini , waktu kerja kita , kita tentukan . bahagikan jadual betul-betul , sehari berapa minit atau berapa jam kita nak focus bisnes . waktu bila yang sesuai ? waktu yang sesuai ini ikut keadaan semasa rumah kita .

bila anak belum bangun tidur , kita boleh luangkan masa untuk bisnes . macam saya , saya buat jadual. senang. Jika ada jualan , untuk pos kita boleh terus klik-klik di web dan terus pos online sahaja . laman web shaklee mamang sangat memudahkan dan membantu proses menjadi cepat dan pantas . Dalam web ini juga pelbahai maklumat dan poster-poster kita boleh dapatkan MUDAH KAN .

6) Kelas nutrisi daripada pakar nutrisi pihak shaklee , Jangan risau , kita dibimbing oleh orang yang pakar dalam bidang supplement , nutrisi . Jika ada yang kita tak faham atau ingin bertanya , kita boleh terus direct hubungi mereka .

friendly dan sangat baik , mereka akan guide kita dengan betul dan sangat membantu kita mengenal lebih mengenai produk dan juga masalah kesihatan .
confirm-confirm kita akan dapat ilmu lebih dan dapat bantu ramai lagi orang memerlukan .

Selain dari itu , kita juga dapat cirle kumpulan yang positif dan sama-sama nak berjaya dalam nak capai income yang kita mahukan . Kita ada team komuniti yang sangat best saling bantu membantu , sokong menyokong . kadang surirumah ni , jarang ada kawan-kawan ni kan . lagi jika di bandar . dengan adanya komuniti team shaklee ini , kita dapat juga kawan-kawan baru . lagi best kita fight untuk berjaya dalam bisnes online .

KENAPA ANDA MESTI PILIH BISNES SHAKLEE INI ?

Dengan kelebihan Insentif Shaklee Malaysia tawarkan di atas , Bisnes shaklee juga , bisnes relevant sampai bila-bila . Syarikat shaklee kukuh sejak tahun 1915 di mata dunia, di malaysia pula sudah masuk 26 tahun . Produk shaklee sentiasa ada yang cari dan membeli kerana produk shaklee selamat , semulajadi dan berkesan.

Modal yang rendah untuk kita mulakan bisnes online shaklee ini salah satu lagi yang memang sangat sesuai untuk golongan surirumah yang tidak perlu keluarkan duit beratus dan beribu untuk mulakan perniagaan. Dengan mula hanya RM 35 sahaja , anda boleh dapat income berganda sehingga 4 angka sebulan seperti saya . Lumayan bukan 🙂

jangan risau jika tiada pengalaman , kerana kita mula bisnes dalam masa sama kita create pengalaman . dan kita ada team yang akan pimpin tangan anda untuk berjaya dapat income .

MULAKAN LANGKAH DAPAT EXTRA INCOME DENGAN MUDAH
1 ) DAFTAR KEAHLIAN DENGAN AIZAH HANYA RM 35 SAHAJA
2) AIZAH AKAN AJAR CARA MARKETING YANG TRENDING MASA KINI
3) MULA GUNA PRODUK SHAKLEE UNTUK DIRI SENDIRI
4) KONGSI KESAN BAIK PENGGUNAAN PRODUK

jadi jangan tunggu lagi , hubungi aizah sekarang untuk aizah tunjukkan jalan dapat extra income . di 0173053031 atau klik sahaja whatsap di bawah terus ke whatsap saya :-

This image has an empty alt attribute; its file name is shakleebandarseriputra-01-1-1024x1024.png

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #business2023 #nextlevelblogmegashaklee #bisnesdarirumah #bisnesssesuaiuntuksurirumah #bisnesmodalrendah #bisnesuntungbanyak

2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *